Антоан Гризман изигра главна роля като плеймейкър в Катар, за да

...
Антоан Гризман изигра главна роля като плеймейкър в Катар, за да
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Гризман е невероятен играч

Антоан Гризман изигра основна роля като плеймейкър в Катар, с цел да изведе хората на Дидие Дешан до поредни финали на световно първенство. Той предоставяше чудесни възможности на Килиан Мбапе и Оливие Жиру в нахлуване по време на шампионата, записвайки три асистенции, в това число зашеметяващо центриране за победния гол против Англия на четвъртфиналите.

Гризман беше подложен на критика за представянето си за Атлетико през първата половина на сезона, защото се предполагаше, че не е полагал оптимални старания, само че Диего Симеоне в никакъв случай не е поставял под подозрение приноса му и счита, че след изявите си в Катар е предиздвикал критиците да замълчат.

" Трябва да се върнете обратно и да си спомните седем дни преди Световното състезание, по какъв начин той игра в първия мач за Купата на Краля, който имахме. Той го направи със същата отдаденост, със същия ангажимент. Антоан постоянно е желал да бъде тук. Той си върна обичта на почитателите. Изключителен състезател е, макар обстоятелството, че доста, доста хора мислеха друго ", показа Симеоне.

Гризман записа шест гола и осем асистенции в 23 мача за Атлетико този сезон, макар че беше заставен да одобри ролята на запаса, преди да подпечата окончателното си завръщане в клуба от Барселона през октомври.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР